Rasisminvastainen artikkeli 4

Digitaalista maailmanparannusta — Nuoret, mediataidot ja aktiivinen kansalaisuus

Mediakasvatusseura järjestää koulutusaamupäivän nuorisotyöntekijöille 28.4. klo 10-13 Tampereella (Ratinankuja 1). Aiheena on nuorten mediataitojen vahvistaminen, aktiivinen kansalaisuus ja vaikuttaminen.

Vieraaksi saapuu muun muassa RARE median tekijät Vilma Rimpelä ja Orna Ben Lulu. RARE on huolissaan siitä, miten nuoret ovat kadonneet perinteisten medioiden ja journalismin tavoittamattomiin ja siksi he journalistista sisältöä nuorille somekanavissa. Erilaisiin vaikuttamisen tapoihin sukelletaan sarjispajassa, jonka vetää sarjakuvataitelija Maryam "Mellu" Abuzaid-Ryu. Piirtäminen ja sarjakuvat Mellulle tapoja ilmaista itseään ja osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. (Huomio! Sarjispaja ei vaadi minkäänlaisia piirustuslahjoja. Tikku-ukot ovat erittäin okei). Lisäksi esittelemme uusia nuorisotyöhön suunnattuja materiaaleja nuorten mediataitojen ja aktiivisen kansalaisuuden vahvistamiseen.

Tapahtuma järjestetään inspiroivissa puitteissa Tampereella MOW Supernovan tapahtumatila Maximegalonissa. Tarjolla aamukahvit, pientä purtavaa ja poppareita!

Tarkempi ohjelmakuvaus ja aikataulu julkaistaan pian ja lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake ja varmistat paikkasi koulutuksessa!

Tilaa uutiskirje sekä kutsuja Mediakasvatusseuran tapahtumiin!