Mediakasvatusseura

ILMOITTAUTUMINEN OULUN DIGIVOIMAA-KOULUTUKSEEN 2020

Ohjaus- tai nuorisoalan ammattilainen – kutsumme sinut oppimaan uutta ja saamaan konkreettisia työvälineitä nuorten mediataitojen ja digihyvinvoinnin vahvistamiseksi!

Mediakasvatusseura kouluttaa nuorisotyöntekijöitä, opinto- ja ura-ohjaajia sekä muita nuoriso- ja ohjausalan ammattilaisia osana valtakunnallista Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamaa Digivoimaa-hanketta. Lisätietoja hankkeesta Mediakasvatusseuran sivuilta.

Kevään 2020 Oulun koulutuksen työpajat järjestetään Oulussa yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Kajaanin ammattikorkeakoulun DIMMI-hankkeen kanssa. Verkkokurssit ja webinaarit suoritetaan yhdessä Järvenpään koulutuksen sekä valtakunnallisen verkkototeutuksen osallistujien kanssa.

Lisätietoja: laura.sillanpaa(a)mediakasvatus.fi

Ilmoittaudu maksuttomaan koulutukseen 16.12.2019 mennessä!

HUOM! Oulun koulutukseen mahtuu mukaan 30 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et kuitenkaan pääsekään osallistumaan, voit perua osallistumisesi viimeistään 7 päivää ennen koulutuksen alkua sähköpostitse: laura.sillanpaa(a)mediakasvatus.fi. Perumatta jääneistä ns. no-show-ilmoittautumisista perimme 50 € maksun.

Digivoimaa kaikkilogot 2
KOULUTUKSEN LISÄTIEDOT

1. Johdatus mediakasvatukseen ja digihyvinvointiin (1 op)

13.1.–9.2.2020

Ensimmäisessä koulutusosiossa tutustutaan mediakasvatuksen ja digihyvinvoinnin perusteisiin. Vahvistamme yhdessä kriittisen medialukutaidon sekä yksityisyydestä huolehtimisen valmiuksia. Kyytiä saavat erilaiset mediasisällöt, kun puramme niitä kappaleiksi ja suunnittelemme omia nuorten hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavia viestejä.

Webinaari: ma 13.1. klo 14–16
Työpaja: ti 28.1. klo 12–16

2. Sosiaalinen digihyvinvointi (1 op)

10.2.–15.3.2020

Koulutuksen toisessa osiossa keskitytään sosiaaliseen mediaan nuorten arjen ja vuorovaikutuksen peruspilarina. Pohdimme ja suunnittelemme yhdessä keinoja ratkaista erilaisia sosiaalisen media-arjen haasteita sekä edistää verkossa tapahtuvan vuorovaikutuksen positiivisia vaikutuksia.

Webinaari: ti 11.2. klo 14–16
Työpaja: ti 25.2. klo 12–16

(Talvilomaviikko 10 huomioitu)

3. Yksilöllinen digihyvinvointi (1 op)

23.3.–19.4.2020

Kolmannessa koulutusosiossa syvennämme uutta osaamista tarkastelemalla terveyden ja mielen hyvinvoinnin vaalimista media-arjessa. Pureudumme digitaalisen teknologian vaikutuksiin aivoihin sekä ongelmalliseen mediankäyttöön. Sunnittelemme myös erilaisia digihyvinvoinnin reseptejä.

Webinaari: ti 24.3. klo 14–16
Työpaja: ke 8.4. klo 12–16

Ilmoittaudu Oulun koulutukseen täyttämällä oheinen lomake.


PERUSTIEDOT

Lähetämme ilmoittamaasi postiosoitteeseen osallistujakohtaisen seurantatietolomakkeen, jonka täyttämistä EU-lainsäädäntö ESR-hankkeissa vaatii.

Kuinka kauan olet toiminut nuorisoalalla? *

Lupa henkilötietojen keräämiseen *

Henkilötietolaki velvoittaa kysymään suostumusta henkilötietojen keräämiseen, ja ilmoittamaan tietojen käyttötarkoituksen.

Tässä lomakkeessa kysyttyjä tietoja käytetään a) Digivoimaa-koulutuksen ja -hankkeen kannalta välttämättömään yhteydenpitoon sekä b) hankkeen tilastollisiin ja hallinnollisiin tarkoituksiin. Tarkemman rekisteri- ja tietosuojaselosteen keräämistämme tiedoista voit lukea täältä.


HANKEYHTEISTYÖ

Oletko toteuttamassa Digivoimaa-hankkeeseen kuuluvaa digihyvinvointivalmennuksen pilottia yhteistyössä Xamkin kanssa? *

Jos epäröit vastauksen kanssa, on vastaus kohdallasi hyvin todennäköisesti “En”.


MEDIAKASVATUKSEN TAUSTATIEDOT

Oletko osallistunut aikaisemmin johonkin mediakasvatusaiheiseen koulutukseen (seminaariin, työpajaan, kurssille tms.)? *

Miten arvioisit itseäsi median ja digitaalisen teknologian käyttäjänä? *

Arvioi asteikolla 1–5 omaa suhdettasi median ja teknologian käyttöön.

VAROVAINEN TARKKAILIJA
INNOKAS OMAKSUJA

Miten arvioisit omia median ja digitaalisen teknologian käyttötaitojasi? *

Arvioi asteikolla 1–5 omia käyttötaitojasi.

EPÄVARMA ALOITTELIJA
MONIPUOLINEN OSAAJA

TIEDOTUS JA VIESTINTÄ

Tilaamalla uutiskirjeen ja/tai tapahtumakutsuja annan luvan nimeni ja sähköpostiosoitteeni keräämiseen. Tarkemman tietosuoja- ja rekisteriselosteen Mediakasvatusseuran toimintaan osallistuvista kerättävistä tiedoista voi lukea täällä.

Mistä kuulit Digivoimaa-koulutuksesta? *

TERVEISIÄ JÄRJESTÄJILLE

Mahdollinen erityisruokavalio työpajoja varten

Onko jotakin mitä haluaisit meidän tietävän tai huomioivan? Toiveita koulutukselle?

Powered by Creamailer