Mediakasvatusseura

ILMOITTAUTUMINEN DIGIVOIMAA-KOULUTUKSEEN – MIKKELI 2019

Ohjaus- tai nuorisoalan ammattilainen – kutsumme sinut oppimaan uutta ja saamaan konkreettisia työvälineitä nuorten mediataitojen ja digihyvinvoinnin vahvistamiseksi!

Mediakasvatusseura kouluttaa nuorisotyöntekijöitä, opinto- ja ura-ohjaajia sekä muita nuoriso- ja ohjausalan ammattilaisia osana valtakunnallista Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamaa Digivoimaa-hanketta. Lisätietoja hankkeesta Mediakasvatusseuran sivuilta.

Vuoden 2019 Mikkelin koulutuksen verkkokurssit ja webinaarit suoritetaan osittain yhdessä Jyväskylän koulutuksen sekä valtakunnallisen verkkototeutuksen osallistujien kanssa. Mikkelin koulutuksen työpajat järjestetään yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin sekä Etelä-Savon Liikunta ry:n kanssa.

Osa koulutuspaikoista on varattu hankkeen yhteistyökumppaneille ja kaikille avoimia paikkoja on rajallisesti – ilmoittauduthan siis pian täyttämällä alta löytyvän lomakkeen!

Lisätietoja: laura.sillanpaa(a)mediakasvatus.fi

Ilmoittaudu maksuttomaan koulutukseen 14.4.2019 mennessä!

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et kuitenkaan pääsekään osallistumaan, voit perua osallistumisesi viimeistään 7 päivää ennen koulutuksen alkua sähköpostitse: laura.sillanpaa(a)mediakasvatus.fi. Perumatta jääneistä ns. no-show-ilmoittautumisista perimme 50 € maksun.

Digivoimaahankkeentoimijat
KOULUTUKSEN LISÄTIEDOT

1. Johdatus mediakasvatukseen ja digihyvinvointiin (1 op)

23.4.–26.5.2019

Osallistujat johdatetaan mediakasvatuksen ja digihyvinvoinnin perusteisiin. Vahvistusta saavat kriittisen media- lukutaidon sekä yksityisyydestä huolehtimisen valmiudet. Kyytiä saavat erilaiset mediasisällöt, kun puramme niitä kappaleiksi ja suunnittelemme omia nuorten hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavia viestejä.

Webinaari: 23.4. klo 14–16
Työpaja: 7.5. klo 12–16

2. Sosiaalinen digihyvinvointi (1 op)

19.8.–22.9.2019

Toisen moduulin aikana keskitytään sosiaaliseen mediaan nuorten arjen ja vuorovaikutuksen peruspilarina. Pohdimme ja suunnittelemme yhdessä keinoja ratkaista erilaisia sosiaalisen media-arjen haasteita sekä edistää verkossa tapahtuvan vuorovaikutuksen positiivisia vaikutuksia.

Webinaari: 20.8. klo 14–16
Työpaja: 4.9. klo 12–16

3. Yksilöllinen digihyvinvointi (1 op)

23.9.–3.11.2019

Syvennämme uutta osaamistamme tarkastelemalla terveyden ja mielen hyvinvoinnin vaalimista media-arjessa. Osallistujat pureutuvat ongelmalliseen mediankäyttöön ja siihen liittyvään ongelmalliseen puheeseen sekä suunnittelevat ja testaavat erilaisia digihyvinvoinnin reseptejä.

Webinaari: 24.9. klo 14–16
Työpaja: 9.10. klo 12–16

Ilmoittaudu Mikkelin koulutukseen täyttämällä oheinen lomake.


PERUSTIEDOT

Lähetämme ilmoittamaasi postiosoitteeseen osallistujakohtaisen seurantatietolomakkeen, jonka täyttämistä EU-lainsäädäntö ESR-hankkeissa vaatii.

Kuinka kauan olet toiminut nuorisoalalla? *

Lupa henkilötietojen keräämiseen *

Henkilötietolaki velvoittaa kysymään suostumusta henkilötietojen keräämiseen, ja ilmoittamaan tietojen käyttötarkoituksen.

Tässä lomakkeessa kysyttyjä tietoja käytetään a) Digivoimaa-koulutuksen ja -hankkeen kannalta välttämättömään yhteydenpitoon sekä b) hankkeen tilastollisiin ja hallinnollisiin tarkoituksiin. Tarkemman rekisteri- ja tietosuojaselosteen keräämistämme tiedoista voit lukea täältä.


HANKEYHTEISTYÖ

Oletko toteuttamassa Digivoimaa-hankkeeseen kuuluvaa digihyvinvointivalmennuksen pilottia yhteistyössä Xamkin kanssa? *

Jos epäröit vastauksen kanssa, on vastaus kohdallasi hyvin todennäköisesti “En”.


MEDIAKASVATUKSEN TAUSTATIEDOT

Oletko osallistunut aikaisemmin johonkin mediakasvatusaiheiseen koulutukseen (seminaariin, työpajaan, kurssille tms.)? *

Miten arvioisit itseäsi median ja digitaalisen teknologian käyttäjänä? *

Arvioi asteikolla 1–5 omaa suhdettasi median ja teknologian käyttöön.

VAROVAINEN TARKKAILIJA
INNOKAS OMAKSUJA

Miten arvioisit omia median ja digitaalisen teknologian käyttötaitojasi? *

Arvioi asteikolla 1–5 omia käyttötaitojasi.

EPÄVARMA ALOITTELIJA
MONIPUOLINEN OSAAJA

TIEDOTUS JA VIESTINTÄ

Tilaamalla uutiskirjeen ja/tai tapahtumakutsuja annan luvan nimeni ja sähköpostiosoitteeni keräämiseen. Tarkemman tietosuoja- ja rekisteriselosteen Mediakasvatusseuran toimintaan osallistuvista kerättävistä tiedoista voi lukea täällä.

Mistä kuulit Digivoimaa-koulutuksesta? *

TERVEISIÄ JÄRJESTÄJILLE

Onko jotakin mitä haluaisit meidän tietävän tai huomioivan? Toiveita koulutukselle?

Powered by Creamailer