Mks logo verkkosivuilla
Kuvassa teksti Digivoimaa sekä taustalla olevat piirroskuvat aivoista, kahdesta puhekuplasta, kahdesta hammasrattaasta sekä suurennuslasista.

Digivoimaa-työkalupaketin tilauslomake

Voit tilata organisaatioosi painetun Digivoimaa-työkalupaketin täyttämällä oheisen lomakkeen. Työkalupaketti on tarkoitettu organisaatioille, jotka työskentelevät nuorten parissa tai suunnittelevat nuorille toimintaa.

Työkalupaketteja on rajallinen painos, josta syystä yksittäiseen organisaatioon voi toistaiseksi tilata vain yhden kappaleen. Asiasta kannattaa sopia tarvittaessa esimerkiksi esimiehen kanssa. Mikäli organisaatiosi on hyvin suuri, voimme harkintamme mukaan kuitenkin toimittaa työkalupaketin sellaisen jo tilanneen organisaation toiselle toimipaikalle tai toiseen yksikköön.

Lähestymme tilaajia myöhemmin anonyymillä kyselyllä, jolla selvitämme materiaalien käyttökokemuksia ja hyödyntämistä.

 

Paketin hinta ja postittaminen

Työkalupaketti on maksuton, mutta veloitamme tilaajalta 6 € postituskulut. Maksuohjeet lähetetään lomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Postitamme paketin ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Huom! Postitamme tilatut paketit muutamien viikkojen viipeellä, joten ethän huolestu, vaikka pakettiasi ei heti kuuluisikaan! 

 

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ole yhteydessä: mediakasvatus@mediakasvatus.fi

Inspiroivia hetkiä nuorten digitaalisen arjen hyvinvoinnin ja mediakasvatuksen parissa!

Yhteystiedot
Lupa henkilötietojen keräämiseen

Henkilötietolaki velvoittaa kysymään suostumusta henkilötietojen keräämiseen, ja ilmoittamaan tietojen käyttötarkoituksen.

Tässä lomakkeessa kysyttyjä yhteystietoja käytetään työkalupaketin postittaamiseen ja postikulujen laskuttamiseen. Tietoja käytetään myös Mediakasvatusseuran toiminnan tilastointiin ja toiminnan vaikutusten arviointiin ja sen kannalta tarvittavaan yhteydenpitoon. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

Tarkemman rekisteri- ja tietosuojaselosteen voit lukea täältä.