Mediakasvatusseura

ILMOITTAUTUMINEN DIGIVOIMAA-KOULUTUKSEEN – VERKKOTOTEUTUS 2019

Ohjaus- tai nuorisoalan ammattilainen – kutsumme sinut oppimaan uutta ja saamaan konkreettisia työvälineitä nuorten mediataitojen ja digihyvinvoinnin vahvistamiseksi!

Mediakasvatusseura kouluttaa nuorisotyöntekijöitä, opinto- ja ura-ohjaajia sekä muita nuoriso- ja ohjausalan ammattilaisia osana valtakunnallista Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamaa Digivoimaa-hanketta. Lisätietoja hankkeesta Mediakasvatusseuran sivuilta.

Vuoden 2019 verkkototetuksen verkkokurssit ja webinaarit suoritetaan osittain yhdessä Jyväskylän ja Mikkelin koulutusten osallistujien kanssa. Verkkototeutuksen työpajat järjestetään verkossa.

Osa koulutuspaikoista on varattu hankkeen yhteistyökumppaneille ja kaikille avoimia paikkoja on rajallisesti – ilmoittauduthan siis pian täyttämällä alta löytyvän lomakkeen!

Lisätietoja: laura.sillanpaa(a)mediakasvatus.fi

Ilmoittaudu maksuttomaan koulutukseen 14.4.2019 mennessä!

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et kuitenkaan pääsekään osallistumaan, voit perua osallistumisesi viimeistään 7 päivää ennen koulutuksen alkua sähköpostitse: laura.sillanpaa(a)mediakasvatus.fi. Perumatta jääneistä ns. no-show-ilmoittautumisista perimme 50 € maksun.

Digivoimaahankkeentoimijat
KOULUTUKSEN LISÄTIEDOT

1. Johdatus mediakasvatukseen ja digihyvinvointiin (1 op)

23.4.–26.5.2019

Osallistujat johdatetaan mediakasvatuksen ja digihyvinvoinnin perusteisiin. Vahvistusta saavat kriittisen media- lukutaidon sekä yksityisyydestä huolehtimisen valmiudet. Kyytiä saavat erilaiset mediasisällöt, kun puramme niitä kappaleiksi ja suunnittelemme omia nuorten hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavia viestejä.

Webinaari: 23.4. klo 14–16
Verkkotyöpaja: 8.5. klo 14–16

2. Sosiaalinen digihyvinvointi (1 op)

19.8.–22.9.2019

Toisen moduulin aikana keskitytään sosiaaliseen mediaan nuorten arjen ja vuorovaikutuksen peruspilarina. Pohdimme ja suunnittelemme yhdessä keinoja ratkaista erilaisia sosiaalisen media-arjen haasteita sekä edistää verkossa tapahtuvan vuorovaikutuksen positiivisia vaikutuksia.

Webinaari: 20.8. klo 14–16
Verkkotyöpaja: 10.9. klo 14–16

3. Yksilöllinen digihyvinvointi (1 op)

23.9.–3.11.2019

Syvennämme uutta osaamistamme tarkastelemalla terveyden ja mielen hyvinvoinnin vaalimista media-arjessa. Osallistujat pureutuvat ongelmalliseen mediankäyttöön ja siihen liittyvään ongelmalliseen puheeseen sekä suunnittelevat ja testaavat erilaisia digihyvinvoinnin reseptejä.

Webinaari: 24.9. klo 14–16
Verkkotyöpaja: 8.10. klo 14–16

Ilmoittaudu verkkototeutukseen täyttämällä oheinen lomake.


PERUSTIEDOT

Lähetämme ilmoittamaasi postiosoitteeseen osallistujakohtaisen seurantatietolomakkeen, jonka täyttämistä EU-lainsäädäntö ESR-hankkeissa vaatii.

Kuinka kauan olet toiminut nuorisoalalla? *

Lupa henkilötietojen keräämiseen *

Henkilötietolaki velvoittaa kysymään suostumusta henkilötietojen keräämiseen, ja ilmoittamaan tietojen käyttötarkoituksen.

Tässä lomakkeessa kysyttyjä tietoja käytetään a) Digivoimaa-koulutuksen ja -hankkeen kannalta välttämättömään yhteydenpitoon sekä b) hankkeen tilastollisiin ja hallinnollisiin tarkoituksiin. Tarkemman rekisteri- ja tietosuojaselosteen keräämistämme tiedoista voit lukea täältä.


HANKEYHTEISTYÖ

Oletko toteuttamassa Digivoimaa-hankkeeseen kuuluvaa digihyvinvointivalmennuksen pilottia yhteistyössä Xamkin kanssa? *

Jos epäröit vastauksen kanssa, on vastaus kohdallasi hyvin todennäköisesti “En”.


MEDIAKASVATUKSEN TAUSTATIEDOT

Oletko osallistunut aikaisemmin johonkin mediakasvatusaiheiseen koulutukseen (seminaariin, työpajaan, kurssille tms.)? *

Miten arvioisit itseäsi median ja digitaalisen teknologian käyttäjänä? *

Arvioi asteikolla 1–5 omaa suhdettasi median ja teknologian käyttöön.

VAROVAINEN TARKKAILIJA
INNOKAS OMAKSUJA

Miten arvioisit omia median ja digitaalisen teknologian käyttötaitojasi? *

Arvioi asteikolla 1–5 omia käyttötaitojasi.

EPÄVARMA ALOITTELIJA
MONIPUOLINEN OSAAJA

TIEDOTUS JA VIESTINTÄ

Tilaamalla uutiskirjeen ja/tai tapahtumakutsuja annan luvan nimeni ja sähköpostiosoitteeni keräämiseen. Tarkemman tietosuoja- ja rekisteriselosteen Mediakasvatusseuran toimintaan osallistuvista kerättävistä tiedoista voi lukea täällä.

Mistä kuulit Digivoimaa-koulutuksesta? *

TERVEISIÄ JÄRJESTÄJILLE

Onko jotakin mitä haluaisit meidän tietävän tai huomioivan? Toiveita koulutukselle?

Powered by Creamailer